23948sdkhjf

OneCollection og Finn Juhl hitter i Japan og USA

Stor interesse for Finn Juhls møbler i Japan har sikret OneCollection den hidtil største enkeltordre på nyproducerede Finn Juhl møbler. Også amerikanerne har fået øjnene op for den danske designers værker.
Indtil for ganske nylig har den omfattende handel med brugte Finn Juhl møbler haft stor betydning for salget af nyproducerede møbler, men direktør Henrik Sørensen for OneCollection, der forhandler den verdensberømte designers møbler, oplever at det er ved at vende.

- Salget er stigende, og vi har netop fået en ordre fra en japansk møbelhandler med flere butikker i Tokyo. Der er tale om en temmelig mange Finn Juhl møbler, og den samlede ordre på ca. 1 mio. kroner omfatter bl.a. et stort antal sofaer i 137-serien og flere Høvdingestole, siger Henrik Sørensen.

Og det er ikke kun japanerne, der er vilde med Juhl, også amerikanerne har taget designmøblerne til sig. OneCollection skal blandt andet levere Finn Juhl møbler til arkitektfirmaet Gensler’s tegnestue i New York. Leverancen omfatter både sofaen Poeten og stolen Pelikanen - blot for at nævne nogle få.

Kilde: Foreningen Dansk Møbelindustri

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093