23948sdkhjf

Lasermærkning i kraftig udvikling

Med Lasermærkning er det i dag muligt at printe på stort set alle typer overflader som f.eks. papir, plast, pap, folie, glas, metal, træ m.m.
Både på produkter i bevægelse og i stilstand bliver der tale om en ren og permanent mærkning, der er yderst miljøvenlig.

På HI Industri 2007 i Messecenter Herning vil Schur Technology a/s/Marking & Packaging, i Horsens præsentere sine mange løsninger inden for mærkning ved brug af laserteknologien. Dennne teknologi byder på mange fordele, ikke mindst den høje driftsikkerhed, de lave vedligeholdsomkostninger og den fordelagtige drifts-økonomi. Men også en større sikkerhed i mærkningen og en nemmere validering spiller ind.

Nå en laser mærker, sker det ved at brænde
Træ bliver naturligvis mørkt, mens laseren brænder det øverste lag farve væk, når det eksempelvis gælder karton. I diverse former for plastic viser laserteknologien ligeledes gode resultater i f.eks. PET.

CO2-laseren har også gode resultater på glas, hvor det er muligt at gravere alt fra tekst til logo og grafik. For mærkning på andre materialer som metal og plasttyper kan man med succes anvende en nd:YAG laser, som enten brænder eller skifter farve i overfladen.

Fleksible løsninger til produktion og industri
Mærkningsafdelingen hos Schur har mere end 20 års erfaring i driftsøkonomiske mærkningsløsninger og kan på den baggrund tilbyde meget professionelle og fleksible løsninger til alle produktionsmiljøer og industrier. Uanset hvilket mærkningsbehov en virksomhed måtte have, er Schur Technology klar til at imødekomme det.

- Vi dækker hele registret af printteknologier – fra den relativt enkle til den superavancerede, fra inkjet til laser, folieprinter og etikettering, alt sammen i softwareintegrerede løsninger. Endvidere tilbyder vi pakkemaskiner og nøglefærdige løsninger til pakning af poser og kartonnage, oplyser man hos Schur Technology.

Firma Schur Technology a/s - Marking & Packaging, 8700 Horsens udstiller på HI Industri 2007 stand M 9550.

Kilde: Schur Technology - www.schurmarking.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078