23948sdkhjf

Actona Company - nu i milliardklassen

Det går fortsat stærkt med afsætningen af møbler hos Actona Company, som netop har overskredet en milepæl med en årsomsætning på den første milliard. Actonas succes skal ses i lyset af bl.a. en fokuseret salgsindsats på både hjemmemarkedet og flere nye eksportmarkeder.
Actona Company i Tvis ved Holstebro kan, med årsregnskabsafslutningen inden for de næste dage, allerede nu bryste sig af at have nået en milliardomsætning med højst kommercielle varer, som forbrugere i både ind- og udland synes rigtigt godt om - så godt, at afsætningen gennem flere år har været støt stigende og nu har nået milliarden.

- Vi glæder os naturligvis over at have videreudviklet et sortiment af møbler, som i smag og pris tricker mange forbrugere. Det er til gavn for både os og vore kunder, som vi har et meget tæt samarbejde med omkring produktudvikling. På den måde sikrer vi, at tidens tendenser inden for eksempelvis farver og materialevalg rammer plet, udtaler den kommercielle direktør for Actona Company, Torben Villadsen.

Actona har med en klar salgsstrategi indtaget nye markeder i Centraleuropa, Mellemamerika og Australien. Det har betydet travlhed i møbelkoncernen, som dagligt ekspederer mange ordrer efter princippet - og deraf firmanavnet - Act On A, et udtryk for, at der handles med det samme. Den holdning gør sig gældende overalt i Actonas forretningsprocesser, der er præget af engagement og dynamik - hele vejen igennem.

Hårdt arbejde - og sjovt
Igennem den sidste måned har Actonas medarbejdere været med i kapløbet omkring at nå milliarden.

- Vi har gjort målet klart for alle ansatte, som igen har ydet en helt fantastisk indsats. Sjove tiltag undervejs med uddeling af energibarer fra det lokale herrehåndboldhold Team Tvis Holstebro, soft-ice og toppings til at holde hovedet koldt osv. har blot været med til at gøre hele målsætningen lidt sjovere at nå. I aften fejrer vi milliarden med en personaleaften i særklasse, hvor der skåles for milliarden og skråles til rytmiske toner. Sådan lyder det tilfreds fra adm. direktør, Orla Dahl Jepsen, som kan se sit livsværk vokse sig større og større.

Udvidelse med nyt højlager - og showroom i tre etager
Vokseværk var der også tale om, da Actona for nyligt tog det første spadestik til nyt byggeri - en udvidelse på adressen med 12.500 m2, hvor der tilføjes højlager og splinternyt showroom. Byggeriet forventes at stå færdig først i det nye år, og dermed gearer Actona sig til yderligere vækst.

- Det er glædeligt, at vi kan være med til at sikre flere arbejdspladser herhjemme. Vi oplever et stort vækstpotentiale - både i forhold til markeder og sortiment - så meget, at vi i løbet af næste år forventer at skabe yderligere 30-50 arbejdspladser på Actona, slutter Orla Dahl Jepsen.

Kilde: Actona Company - www.actonacompany.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07