23948sdkhjf

Designa forsætter den gode stil

Køkkenproducent Designa ligger i dag 30% over sidste års omsætning, og det til trods for at det danske køkkenmarked er ved at stabilisere sig. Designa fortsætter med at ekspandere ud over landets grænser – nu er det Norge, der står for tur.
Salget i køkkenkoncernen Designa ligger 30% over salget for samme periode sidste år. Og selvom køkkensalget i Danmark er ved at stagnere, forsætter virksomheden sin voldsomme vækst. Det oplyser ErhvervsBladet.

Sidste år blev Designa landsdækkende med 34 butikker på landsplan og går nu efter markedsandele i Norge, hvor man i fjor overtog den resterende del af Det Norske Køkkensenter med hovedsæde i Bergen.

Det Norske Køkkensenter råder over to butikker i Oslo og Bergen. Med opkøbet af disse når Designas omsætning i Norge op på 450 mio. kr.. Henning Christensen, adm. direktør og grundlægger, satser på at etablere flere butikker i Norge, og når det norske marked er dækket, går turen videre til Sverige.

Et salg af virksomheden er også utænkeligt for Henning Christensen.

- Jeg vil ganske enkelt ikke kunne leve med at sælge min virksomhed til en kapitalfond, der fra dag ét proklamerer, at den vil sælge virksomheden igen om tre år med fortjeneste. Der er kun én måde, det kan lade sig gøre på: At piske medarbejderne og mishandle sine leverandører. Der er alt for mange mindre- og mellemstore virksomheder herhjemme, som er blevet kastet ud i noget forfærdeligt, fordi de er blevet opkøbt af en kapitalfond, siger han.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094