23948sdkhjf

Kunstnere tilfører vækst til erhvervslivet

På konferencen “Der er værdi i fantasi” kan man se eksempler på samarbejde mellem kunst og erhvervsliv, blandt andet hvordan Montana Møbler ved hjælp af trommerier og dans fandt en ny måde at formidle sine produkter på.
At reoler kan bruges til andet end bøger, kan man se på konferencen ”Der er værdi i fantasi”. Konferencen skal give eksempler på, hvorledes kunst og erhvervsliv kan samarbejde og skabe nye måder at markedsføre produkter på. Det skriver Randers Amtsavis.

Formålet med konferencen er at vise både kunstnere og erhvervsliv, at man kan mødes på lige vilkår og sammen skabe vækst. Konferencen skal munde ud i et nyt netværk på Fyn mellem virksomheder og kunstnere.

Erik Jørgensens Møbelfabrik A/S vil sammen med kunstnerduoen Bosch & Fjord skabe et demokratisk møbel med udgangspunkt i kunstnernes projekt Gumstrategy.

Montana Møbler har fået komponeret en trommekoncert og en tilhørende ballet, der skal markedsføre producentens møbler.

- Kunstnere kan se tingene på en ny måde, give nye vinkler, idégenere og være innovative. De kan tilføre et produkt noget unikt. Det har virksomhederne brug for, når det gælder om at skabe udvikling og skille sig ud fra konkurrenterne, siger Pia Wirnfeldt, arrangør af konferencen.

Konferencen sætter fokus på fire områder hvor virksomheder kan gøre brug af kunstnere og skabe vækst.
- Branding af virksomheden
- Forbedring af de sociale relationer i virksomheden og til kunder
- Integreret udsmykning af virksomheden
- Produktudvikling, som f.eks. emballering og udseende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.108