23948sdkhjf

TMK ansætter i stor stil

Over 40 nye medarbejdere, herunder et stort antal sælgere, skal geare virksomheden til at håndtere en stigende efterspørgsel.
TMK i Holstebro har travlt. Så travlt, at køkkenvirksomheden netop nu leder efter 35 nye sælgere til sine Tvis- og Svane-butikker samt yderligere ni folk til produktionen. Det skriver Dagbladet-Holstebro-Struer.

- I årets første to måneder har vi oplevet en fremgang på 35 procent i forhold til samme periode sidste år, og derfor går vi ud og ansætter for at kunne følge med, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen til avisen.

Han vurderer, at det er boligejernes låneomlægninger og et stigende hussalg, der er den primære årsag til den positive udvikling.Fabrikken kører lige nu med et mindre aftenhold, men har tidligere måttet udvide produktionstiden om morgenen og i weekenderne for at følge med efterspørgslen.

For øjeblikket er der 270 ansatte på køkkenfabrikken. Hertil kommer cirka 250 i Svane-butikkerne og 100 i Tvis-butikkerne.

TMK offentliggør i næste måned sit 2014-regnskab, og ifølge Ole Lund Andersen bliver det med et bedre resultat end i 2013, hvor TMK kom ud med et plus på 29 mio. kr. før skat.
Læs mere om: TMK
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485