23948sdkhjf

FP Aluglas og FP Cetonia samler afdelinger

En fælles afdeling for salg og rådgivning skal højne serviceniveauet og give kunderne flere muligheder inden for døre, vinduer og facader.
Efter flere års tæt samarbejde har FP Aluglas og FP Cetonia pr. 1. marts 2015 åbnet en fælles afdeling for salg og rådgivning.

De to virksomheder oplever stigende efterspørgsel på tværs, og med en samlet salgsafdeling er målet at imødekomme kundernes behov o forhold til sortiment og service,

- Vi kan tilbyde produkter og rådgivning fra vores egne danske fabrikker på ét sted og med én kontakt. Vi forventer derfor også, at vi med sammenlægningen vil stå bedre rustet på markedet, siger direktør i FP Aluglas, Claus Pedersen.

Produktionen fortsætter uændret
Salgsafdelingen kommer til at bestå af 15 salgs- og kalkulationsmedarbejdere samt 10 projektledere og etablere på FP’s fabrik i Skive. Samlet kommer den nye salgs- og projektorganisation til at råde over 150 medarbejdere og en omsætning på 160 mio. kr.

Beslutningen om at samle salg og rådgivning får ingen betydning for produktionen, der forsætter uændret på de tre adresser i Viborg, Bjerringbro og Skive. Men sammen får de to virksomheder nu mulighed for at tilbyde danskproducerede vinduer i både træ, træ-alu, plast, stål og aluminium.

FP Aluglas er 100 % ejet af Frederik Pedersen, som også ejer 49 procent af Cetonia, hvor direktør Poul Brøker er majoritetsaktionær med en ejerandel på 51 procent.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094