23948sdkhjf

Paustian med tro på fremtiden

Møbelvirksomheden Paustian har, efter et par år med rødt på bundlinien, vendt bøtten og satser nu stærkt på licensaftaler og egen produktion.
Gode konjunkturer, en større omlægning af virksomheden og et gennembrud for egne produkter har fået direktør Peter Kampmann for møbelvirksomheden Paustian til at tro på fremtiden. Det oplyser dagbladet Børsen i dag.

Efter et par år med røde tal på bundlinien begyndte Paustian allerede i 2005 at kunne se lys for enden af tunnelen. Og for det regnskabsår, der slutter den 30. september forventes, at blive det stærkeste i mange år.

Peter Kampmann mener, at det er en kombination er flere forskellige ting, der har fået det til at vende for virksomheden.

- Sidste år skete der pludselig noget med vores licensaftale i Australien, og generelt udgør licenser nu en betydelig del af vores omsætning, ligesom salget af egne varer er vokset meget. Samtidig er vi gået fra at sælge 200 borde af den danske designer Paul Leroy til at sælge 3500 rundt om i verden. Og da det er vores egen produktion, har vi selvfølgelig her en højere avance end på mange andre møbler.

Herudover har virksomheden sorteret i sine leverandører, således at der kun er de bedste aftaler tilbage med de bedste leverandører.

Australien og Sverige er i dag Paustians bedste markeder, men møbelvirksomheden har her i foråret åbnet en butik i Oslo med to ansatte.

Paustian beskæftiger 52 medarbejdere på landsplan.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094