23948sdkhjf

Omann Jun's Møbelfabrik hæver omsætning med 60%

Den danske producent af kontormøbler er ikke berørt af krisen i den danske møbelbranche, men sender derimod sin omsætning i vejret med 60%, og tallene på bundlinien følger med.
Direktør Ulrich Omann, der har overtaget direktørstolen efter sin far, Bjarne Omann, i Omann Jun’s Møbelfabrik, har formået at styre uden om skærene og dermed sende både omsætning og resultat ud på en flyvetur. Det oplyser ErhvervsBladet.

Med reolserien Orient forudså Bjarne Omann, at 2006 ville blive et rekordår for virksomheden med en omsætningsvækst på 25%. Sådan kom det ikke til at gå. Virksomhedens omsætningsvækst for 2006 ligger i stedet omkring de 60%. Og tallene på bundlinen er også fulgt med.

Hemmeligheden bag succesen er, at man hverken har designere eller arkitekter med i udviklingsprocessen, men derimod lader virksomhedens 20 forhandlere og deres kunder give deres besyv med, når der skal udvikles et nyt møbelkoncept.

Omann Jun’s Møbelfabrik har i en årrække outsourcet deres metalproduktion, men grundet den store omsætning ser virksomheden sig nu nødsaget til at outsource dele af træproduktionen også, men her holder man sig indenfor landets grænser i modsætning til metalproduktionen, der outsources til Fjernøsten.

Brugen af underleverandører har gjort det nødvendigt at ansætte en kvalitetschef, der varetager forholdet til underleverandørerne.

- Vi sørger selv for råvareindkøb og fremsendelse, men vi har fundet det nødvendigt med én medarbejder, der er dedikeret dialogen med underleverandørerne, forklarer Ulrich Omann.

Virksomheden søger med lys og lygte efter nye medarbejdere, men som for så mange andre, er det svært at skaffe arbejdskraft.

Kilde: ErhvervsBladet - www.erhvervsbladet.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079