23948sdkhjf

Vejledning til køb af trykimprægneret træ

Eftersom en stor del af det trykimprægnerede træ, der sælges i Danmark, er af tvivlsom kvalitet og kan rådne op i løbet af få år, har repræsentanter for branchen oprettet ny hjemmeside til vejledning i køb af trykimprægneret træ.
En ny hjemmeside - www.tryktrae.dk - vejleder forbrugerne og professionelle i at vælge det rigtige træ, og dermed undgå at træet rådner op i løbet af få år.

Op mod 40 % af det trykimprægnerede træ, der blev solgt i Danmark i 2006, var granbrædder imprægneret i en tvivlsom kvalitet. Derfor opfordrer TUN tømmerhandlere og forbrugere til at se sig godt for, når de køber trykimprægneret træ.

Det sker blandt andet via en ny hjemmeside – www.tryktrae.dk – som er lavet i et samarbejde mellem Træbranchens Oplysningsråd, Miljøstyrelsen, Dansk Træbeskyttelse og Trælasthandlerunionen –TUN støttet af Nordisk TræbeskyttelsesRåd og Svenska Träskyddsföreningen.

Den nye hjemmeside giver forbrugere og professionelle en grundig vejledning i at foretage det økonomisk mest fordelagtige og mest miljørigtige valg, når der købes trykimprægneret træ.

Kilde: Trælasthandlerunionen - www.tun.dk

Læs mere om: tun
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097