23948sdkhjf

Møbelkoncern konkurs

70 ansatte på Cimber-Scan-Wood, Degne Furniture og Degne Limtræ har mistet deres job, efter Cimberkoncernen torsdag blev erklæret konkurs.
Møbelkoncernen informerede allerede mandag medarbejderne om den forestående konkurs og torsdag blev konkursen en realitet. Virksomheden har i flere år kørt med underskud, og bestyrelsen har nu opgivet at skaffe den fornødne kapital. Det oplyser Nordjyske.

Muligheden for overlevelse lå ellers lige om hjørnet, da en tysk kæde ville indgå en aftale, der i størrelsesorden ville hæve omsætningen med 40% og vigtigst af alt – vende underskud til overskud. Men ordren ville kræve en investering på ca. fem millioner for Cimber-koncernens side af – og det er altså ikke lykkedes for koncernen at finde investorer.

- Man kan sige, at vi snublede på målstregen, og det er drønærgerligt. Ordrerne lå der. Men møbelbranchen har haft nogle hårde år siden 2002, og sporene skræmmer. Så det er forståeligt nok, siger direktør Toft Hedegaard Kristensen.

Efter nej'et til den tyske aftale har bestyrelsen således besluttet at opgive kampen og lade virksomheden erklære konkurs.

Kilde: Nordjyske Medier

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078