23948sdkhjf

Vordingborg Køkkenet bygger nyt domicil

Den sjællandske køkkenvirksomhed har indgået kontrakt med entreprenørvirksomheden Gråkjær, der tager hul på byggeriet i starten af april.
Planerne om et nyt domicil har været undervejs siden februar i fjor, hvor Vordingborg Køkkenet meldte ud, at de nuværende rammer på Langøvej i Vordingborg var blevet for små.

Nu har virksomheden indgået kontrakt med Gråkjær A/S, der bliver totalentreprenør på et nyt 1.815 kvadratmeter stort hovedsæde i to plan.

- Medarbejderne kan se frem til at arbejde i lyse og venlige up-to-date lokaler, hvor rummene er teamindrettet i forhold til virksomhedens arbejdsområder og bliver bygget i en kombination af egne kontorer og åbne kontormiljøer, siger salgschef Benny Hansen fra Gråkjær Industribyg.

Det nye domicil, som opføres bag det nuværende med udsigt over Storstrøm, får også egne konference- og showroomfaciliteter. Byggeriet starter op i uge 15 og skal efter planen være afsluttet ultimo oktober.

Det er flere års markant vækst, der ligger til grund for beslutningen om at bygge nyt domicil. Vordingborg Køkkenet har gennem det sidste års tid stået med et akut behov for mere plads, og virksomheden satser på, at det nye byggeri kan være med til at tiltrække flere kunder og de bedste medarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11