23948sdkhjf

International Furniture udvider på Djursland

Møbelvirksomheden samler aktiviteterne i nye og større lokaler, der giver plads til fortsat vækst.
Efter lidt over et år med forberedelse og byggeproces rykker International Furniture den 2. februar ind i nye lokaler på Industrivej 9-17 i Ørum Djurs.

Det er virksomhedens nu seks år gamle lagerbygning, der er blevet udvidet fra 1.000 til 3.500 kvadratmeter, og det har skabt plads til at samle showroom, lager, værksted og administration.

- Udvidelsen giver os et kæmpe løft. Vi fordobler vores lagerkapacitet, hvilket er i tråd med vores strategi om at lagerføre flere varer. Samtidig får vi en hel del mere plads i vores showroom og kan dermed vise et bredere sortiment, siger salgschef René Secher til Wood Supply.

Fundament for yderligere vækst
Med udvidelsen skaber International Furniture optimale forudsætninger for at videreføre de seneste års vækst, som to år i træk har sikret virksomheden en plads på Børsens Gazelle-liste.

Resultatmæssigt er det i både 2012 og 2013 blevet til overskud på over 4 mio. kr. før skat, og ifølge René Secher øger man fortsat på både top- og bundlinje.

Han fremhæver et super engageret personale, fleksible underleverandører, et stærkt forhandlernet samt en større og bedre kollektion som de primære årsager til, at virksomheden fra Ørum Djurs har mere end fordoblet sin omsætning siden 2009.

- Jeg synes, vi har vist, at vi har en sans for, hvad der rør sig på markedet. Vi går målrettet efter de ting, der kan sælges, men samtidig har vi en dybde i sortimentet. For eksempel fører vi et program på omkring 80 forskellige søjler, og det gør, at vi stort set altid kan finde noget, som kunden finder interessant, siger René Secher.

En grøn virksomhed
Sideløbende med udvidelsen er International Furniture blevet GMC miljøcertificeret. Certificeringen har til formål at dokumentere, at virksomheden overholder miljøreglerne og har procedurer for at håndtere sin miljøpåvirkning – lige fra oprydning og affaldssortering til indarbejdelse af en aktiv bevidst holdning til ressourcer og miljø.

- Vi vil gerne sende det signal, at International Furniture er en virksomhed, der har styr på sine interne processer. Kunderne skal se os som et grønt firma, og derfor har vi valgt at bruge ressourcer på at få den her certificering, forklarer René Secher og tilføjer, at GMC-logoet også vil stille virksomheden i en stærkere position ved fremtidige offentlige udbud.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093