23948sdkhjf

Riisfort tilbage på før-krise niveau

Investering i lager, tilgang af nye produkter og en skolereform har bidraget til, at Riisfort nu er tilbage på før-krise-niveau.
Et resultat af den primære drift på 12,8 mio. kr. mod 11,4 mio. kr. året før kommer ikke af sig selv, lyder det fra direktør Jan Svendsen hos Riisfort, der netop har offentliggjort sit regnskab for året 2013/2014.

- Vi er meget glade og stolte. Men vi har også selv gjort en enorm indsats: vi har investeret i et større lager, fået flere folk til at sælge varen, er blevet mere opmærksomme på hurtig levering af små mængder og er blevet bedre til at markedsføre os selv, fortæller Jan Svendsen, der kan bryste sig af en bruttofortjeneste på 43,6 mio. kr. og et resultat efter skat på 12,8 mio. kr. i 2013/2014.

Ikke hårdt arbejde alene
Selvom Riisfort har lagt sig i selen og arbejdet benhårdt i året, der er gået, så er Jan Svendsen godt klar over, at der også er andre faktorer, end blot hårdt arbejde, der har spillet ind i forbindelse med det gode resultat.

- Lanceringen af Fenix NTM nanolaminat fra Arpa, og det vi er blevet distributør af Corian® har skabt en god opmærksomhed omkring vores virksomhed og det har åbnet op for en række kunder, vi ikke har haft adgang til før, fortæller Jan Svendsen, der også har fået en hjælpende hånd fra en noget uventet kant.

- Skolereformen har jo ikke lige frem været en populær størrelse, men vi har haft stor afsætning til de inventarvirksomheder, der knap turde holde sommerferie, fortæller han.

Forventninger & udfordringer i 2015
Riisfort er i øjeblikket ved at udvide både lager og administration på adressen i Brabrand, og det giver en lidt udfordringer for indeværende regnskabsår.

- Det er en tocifret investering i bygningsmassen, så der skal lige arbejdes lidt mere, der skal lige sælges lidt mere for at hive et resultat på niveau med 2013/2014 hjem, siger Jan Svendsen og tilføjer:

- Det går fortsat godt. Vi er næsten tilbage på førkrise-niveau.

Regnskabstallene for regnskabsåret 2007/2008 viser en bruttofortjeneste på 42,7 mio. kr. og et resultat på 12,5 mio. kr, så med årets resultat har Riisfort nået sit før-krise-niveau.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095