23948sdkhjf

Designpriser på stribe

Skandiform kan se tilbage på et 2014 med intet mindre end tre internationale designpriser.
Kort før jul modtog Kinnarps-selskabet Skandiform prisen ”German Design Award Special Mention 2015” for sin nye lænestol ”Stripe”.

Det var virksomhedens tredje designpris i 2014 efter tidligere på året at have modtaget Red Dot Awards for Deli-stolen og Modulor bordet.

- Vi er stolte og beærede over at modtage denne fine pris. Vi er i fuld gang med at præsentere stolen for arkitekt- og møbelbranchen, og en sådan flot pris gør det selvfølgelig noget sjovere og interessant, ligesom de to øvrige designpriser viser spændvidden i Skandiforms møbelprogram, siger Emil Markussen, Architect & Retail Manager hos Kinnarps.

Stripe-stolen er designet af den 45-årige tyske designer Oliver Schick, der er uddannet fra HBK – University of fine arts and design i Saarbrücken. I 2005 etablerede han sig med eget designstudie i Offenbach am Main med fokus på møbler, lys og interiør. Oliver Schick har udover Skandiform arbejdet for Ligne Roset og Gubi. Desuden er han meget optaget af mere eksperimentelle projekter inden for materialer, funktion og økologisk udvikling.

Skal øge kendskabet
Kinnarps er i Danmark primært kendt for sine kontormøbler, men med udnævnelsen af Emil Markussen som ansvarlig for det danske arkitekt- og retailområde ønsker man at øge kendskabet til indretningsløsninger fra Kinnarps og datterselskaberne Skandiform, Materia, Drabert og NC, der alle producerer møbler til kantine-/caféområder, mødelokaler og loungemiljøer – eller til hjemmet.

- Jeg glæder mig meget til at komme ud i landet for at fortælle og inspirere. Danske arkitekter er altid interesseret i et godt og spændende design, så med Stripe-stolen har jeg et rigtigt godt produkt at starte en spændende dialog med, siger Emil Markussen, der har en bred erfaring fra møbelbranchen gennem tidligere ansættelser samt mange år med Kinnarps produkter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094