23948sdkhjf

STM Vinduer lægger afstand til krisen med eksport og udvikling

Tre positive regnskaber i træk er det blevet til for STM Vinduer på Langeland, der under krisen måtte fyre både i administrationen og produktionen. Nu er der udvikling og eksport på programmet.
STM Vinduer har virkelig formået at lægge afstand til krisen med endnu et positivt regnskab. Eksport og udvikling skal sikre virksomhedens overlevelse i fremtiden, skriver Fyens.dk.

Regnskabet for 2013/2014 viser et overskud på 2,3 mio. kr. og selvom det er en tilbagegang fra året før, hvor resultatet lå på 3,4 mio. kr., så er administrerende direktør Finn Methmann tilfreds med, at man har vendt skuden og nu står over for et opsving med nyansættelser og flere folk i produktionen.

Men hvis virksomheden skal fortsætte disse gode takter, så gælder det om at holde sig på tæerne og holde fokus på opgaven, der i øjeblikket lyder udvikling og eksport.

- Produktudvikling er en vigtig del af vores overlevelse, siger Finn Methmann til avisen.

Samtidig skal der skrues op for eksporten. STM Vinduer henter i dag størstedelen af sin omsætning på det danske marked, men det vil Finn Methmann gerne ændre på. I første omgang har man kig på det norske marked, hvor et mere konstant marked aktivitetsmæssigt er yderst attraktivt, selvom konkurrencen er hård.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094