23948sdkhjf

Frasalg gør DLH gældfri

Resultatet efter årets første tre kvartaler er et underskud på 72 mio. kr., men administrerende direktør Kent Arentoft forventer, at man med de seneste frasalg vil være gældfri i fjerde kvartal.
DLH har i løbet af en uge foretaget closing på to betydelige handler i henholdsvis Asien og Centraleuropa med et samlet provenu på cirka 220 mio.kr.

- I løbet af de seneste par måneder, er der sket væsentlige skridt mod realisering af vores frasalgsstrategi. Nu, hvor disse handler er afsluttet, bliver gruppen gældfri i 4. kvartal, siger administrerende direktør Kent Arentoft.

Han har netop fremlagt regnskabstallene for årets første ni måneder, der viser et underskud på 72 mio. kr. mod 57 mio. kr. sidste år. Omsætningen udgør 1.118 mio. kr. mod 1.380 mio. kr. i samme periode sidste år.

Kent Arentoft oplyser, at DLH arbejder på salg af forretningsområderne Nordic, Frankrig og Rusland. Endvidere arbejder koncernen også med at sælge andre aktiver og med at reducere sine forpligtelser i forbindelse med visse lejeforhold, herunder det tidligere hovedkontor i Høje Taastrup. Kent Arentoft påpeger, at det i sagens natur er vanskeligt at vurdere timing, værdi og udfaldet af disse processer.

DLH har tidligere meldt ud, at alle medarbejdere efter planen skal forlade hovedkontoret senest den 30. april 2015. Omkostningerne ved at afvikle hovedkontoret vurderes til cirka 15 mio. kr. inklusiv fratrædelsesgodtgørelser, som hensættes i 4. kvartal. På det nuværende niveau beløber den kvartalsvise driftsudgift på hovedkontoret sig til ca. 6 mio. kr., oplyser DLH.
Læs mere om: DLH
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094