23948sdkhjf

Moelven skal på direktør-jagt

Efter næsten 20 år i Moelven-koncernen ønsker administrerende direktør Michael Helmershøj nye udfordringer. Moelven Danmark A/S skal derfor have ny direktør.
- Tiden er inde til at finde en profil og leder, som matcher de opgaver og udfordringer, som Moelven Danmark står overfor. Moelven koncernen er en meget stærk spiller indenfor den træmekaniske industri og giver en god platform for den danske virksomheds videre udvikling. Efter et par besværlige år er virksomheden igen trimmet til at fortsætte mod sit mål om at blive den markedsledende indenfor de områder vi fokuserer på, udtaler Michael Helmershøj.

Bestyrelsesformand og divisionschef i Moelven Wood, Bjarne Hønningstad, takker Michael Helmershøj for en god indsats for Moelven gennem 20 år:

- Det danske marked er et vigtigt marked for Moelven-koncernen og Moelven Danmark udgør en vigtig afsætningskanal for koncernens egenproducerede produkter. Under Michael Helmershøjs ledelse har Moelven Danmark med dets historiske evne til at afdække og etablere nye segmenter og produkter været en god inspirationskilde til de øvrige selskaber i Moelven-koncernen. Et godt eksempel på dette er Moelven Studio, siger han.

Direktør-jagten er gået ind
Processen med at finde en ny direktør begyndes nu. Administrerende direktør Michael Helmershøj fortsætter indtil en ny leder er på plads samt bistår i en overgangsfase.

Michael Helmershøj etablerer efter sin fratrædelse egen virksomhed indenfor blandt andet ledelsesrådgivning og bestyrelsesarbejde.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141