23948sdkhjf

Nyansættelser i træ- og møbelbranchen

Få en oversigt over nogle af de seneste jobskifter i træ- og møbelvirksomhederne.
Collstrup Anti Fire
Per Erland Mortensen er pr. 1. august 2014 ansat som projektchef. Han kommer fra Frøslev Træ, hvor han har arbejdet siden 2010, senest som udviklingschef.

Keflico
Lars Johansen er pr. 1. september ansat som produktansvarlig inden for krydsfiner. Han kommer til Keflico med brancheerfaring fra ansættelser hos Moelven og DLH.

Nicolaj Støvring Laustsen er pr. 1. september tilknyttet som salgselev. Han har netop afsluttet HHX og skal de næste to år videreuddanne sig til handelsassistent hos Keflico.

Outline Vinduer
Johan Wad Chilvers, 39 år, er ansat som produktionstekniker med lean- og optimeringsprojekter som de primære arbejdsopgaver. Han er uddannet produktionsingeniør og har en baggrund som blandt andet fabrikschef og projektleder i vinduesbranchen. (Kilde: Børsen).

Pro Tec Vinduer
Arthur Roger Pedersen, 59 år, er ansat i en nyoprettet stilling som produktionsmedarbejder. Han er uddannet procesoperatør og har tidligere arbejdet som driftsassistent hos Dong Energy. (Kilde: Børsen).

Maibritt B. Sørensen, 32 år, er også ansat som produktionsmedarbejder. Hun kommer senest fra en stilling som cnc-operatør hos vinduesproducenten Idealcombi. (Kilde: Børsen).

Stark
Helge Østergaard har afløst Lars Thorstensen som trælastdirektør for afdelingen i Bjerringbro. Han kommer fra Stark i Silkeborg, hvor han har arbejdet i 15 år, heraf som direktør siden 2006. (Kilde: Viborg Stifts Folkeblad).
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093