23948sdkhjf

Thorlund Skou fordobler logistikcenter

Efter forårets investering på 20 mio. kr. er trælastdistributøren nu på plads i markant udvidede omgivelser i Brande.
Den 1. maj overtog Thorlund Skou A/S produktionsfaciliteterne fra Collstrop Brande A/S og har med overtagelsen af naboejendommen fordoblet sit logstikcenter. Virksomheden er nu på plads og råder nu over produktionskapacitet til 40.000 m³ trælast

- Det har været tre hårde måneder med at bringe faciliteterne i det gamle Collstrop Brande up to date. Investeringen beløber sig totalt til 20 mio. kr. inklusiv produktion og lager – uden at vi har fraveget vores mål om at være selvfinansierende, fortæller Henrik Magnus Skou, direktør og medejer i den hastigt voksende virksomhed.

Thorlund Skou A/S offentliggjorde tidligere på året et 2013-resultat på 7 mio. kr., og virksomheden har på få år formået at etablere sig som en seriøs aktør på markedet for distribution af trælast. Ifølge Henrik Magnus Skou skal investeringen i yderligere logistikfaciliteter ses i lyset af en vision om at etablere Danmarks mest effektive ’træcenter’.

- Vi råder nu over 10.000 m² bygninger til lager og produktion og 20.000 m² befæstede arealer, samt i alt 70.000 m² grund i Brande, der ligger perfekt på rampen til motorvejen. Kunderne kommer allerede og afhenter de trælastordrer, de har købt på internettet, fortæller han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094