23948sdkhjf

Fra Carl Hansen & Søn til Dan-Foam

Morten Wamberg – vinder af Talent Fyn 2013 – blev fyret som produktionsdirektør på Carl Hansen & Søn. Nu er han produktionsansvarlig i Dan-Foam.
Blot tre måneder efter kåringen som årets største erhvervstalent på Fyn blev Morten Wamberg bedt om at rydde sit skrivebord hos Carl Hansen & Søn, hvor han indtil begyndelsen af februar arbejdede som produktionsdirektør. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Sit næste fandt han blot få hundrede meter nede ad vejen. Både Carl Hansen & Søn og Dan-Foam har fabrik i fynske Aarup.

- Jeg var til jobsamtale et andet sted, men de mente, jeg var overkvalificeret, så de spurgte, om de måtte sende mit cv videre til Dan-Foam, fortæller Morten Wamberg til Fyens Stiftstidende om forløbet, der altså endte med, at han blev produktionsansvarlig på fabrikken med 300 ansatte, der fremstiller madrasser og puder som en del af den amerikanske Tempur-koncern.

Der er naturligvis forskel på at producere madrasser og designermøbler i træ, men lighederne er også til at få øje på, forklarer 30-årige Morten Wamberg:

-Her er de også i gang med en lean-rejse, men Dan-Foam er nået længere med at skærpe produktionen, så selv om ansvarsområdet måske er mindre end i mit tidligere job, synes jeg faktisk, opgaven er større, fordi de allerede er nået langt. Det betyder, at de næste mål bliver sværere at nå, siger Morten Wamberg, som i øvrigt hverken vil eller må fortælle om baggrunden for bruddet med Carl Hansen & Søn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094