23948sdkhjf

House Doctor fortsætter væksten

Den midtjyske møbelgrossist har investeret stort i udvidelser og kan nu fremvise et 2013-regnskab med markant vækst på top- og bundlinje.
House Doctor i Ikast fortsætter væksten og kan i løbet af efteråret tage en moderniseret og udvidet administrationsbygning på 750 m² i anvendelse.

Det bliver samtidig virksomhedens anden indvielse af et nyt byggeri i dette kalenderår. I februar stod et nyt storlager på 5.000 m² således færdigt, hvilket har gjort det muligt at samle spredte lageraktiviteter på én adresse i Ikast.

Med de omfattende investeringer vil de fysiske rammer være på plads i den hastigt voksende virksomhed, der har stor succes med design og salg af møbler og andre elementer til boligindretning. Den familieejede virksomhed bygger på et koncept, hvor produkterne designes in-house, produceres af håndplukkede leverandører og sælges via et stadigt voksende forhandlernetværk i Europa og Asien.

House Doctors seneste årsregnskab, der blev offentliggjort i juni måned, viser en stigning i bruttoresultatet fra 21 til 29 mio. kr., mens resultatet før skat er øget fra 7,1 til 11,8 mio. kr. Egenkapitalen er samtidig vokset til knap 27 mio. kr.

I indeværende regnskabsår forventes fortsat fremgang i omsætning og indtjening.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079