23948sdkhjf

Nyt overskud hos Hørning Parket

Vækststrategi med skandinavisk fokus giver resultater og historisk stor ordrebeholdning.
Hørning Parket kunne i fjor fremvise et overskud før skat på 0,1 mio. kr. som resultat af det første selvstændige regnskabsår efter udskillelsen fra Velcom/Jyde Port. Det netop offentliggjorte 2013-regnskab viser, at de positive takter blev videreført i 2013, hvor overskuddet voksede til knap 0,2 mio. kr.

Det er ikke mindst overtagelsen af konkursramte Woodfloor i slutningen af 2012 og et intensiveret fokus på projektmarkedet, der ligger til grund for udviklingen. Det fortæller direktør Peter Mathiasen:

- Strategien med køb af Woodfloor passede perfekt ind i den tidsplan, vi netop havde lagt med fokus på store projekter i Skandinavien. Vores produktion af eksklusive, massive trægulve understøtter som ventet satsningen på vækst i handelsvarer fra kvalitetsproducenter i Europa, siger han.

Woodfloor er nu fuldt integreret i Hørning Parket, og alle omkostninger i forbindelse med købet er afholdt i 2013. Det nye regnskabsår er kommet godt fra start, og forventningen er fortsat vækst:

- Vores fokus er allerede langt inde i 2015, og vi har i øjeblikket en historisk stor ordrebeholdning baseret på flere store projekter på vore hovedmarkeder i Skandinavien. Vi leverer lige nu 12.000 m² til ATP på Langelinie og starter i disse dage parallelt på både Bestsellers 12.000 m² store bygning i Aarhus og 7.000 m² i Brande. Også i Sverige og Norge har vi store projekter i bogen, fortæller Peter Mathiasen.

Hørning Parket har gennem knapt 30 år været aktiv i Sverige og Norge, og efter genoptagelsen af fokuserede aktiviteter på begge markeder dukker flere og flere gamle kunder op ganske af sig selv.

- Vi har store forventninger til de kommende år og bekræftes dagligt i, at produktion kombineret med handel er Hørnings Parkets vej frem, fastslår Peter Mathiasen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11