23948sdkhjf

Linak-ejer hædret

Det startede i 1976 med en kørestol til en studiekammerat. Det er endt med 1.800 ansatte i 35 lande.
Erhvervsmanden og iværksætteren Bent Jensen har videreudviklet familievirksomheden Linak og skabt en dansk erhvervssucces. Derfor modtog han den 22. maj Lloyd’s-prisen 2014.

- Bent Jensen har med sit store forretningstalent og fastholden på egne menneskelige værdier videreudviklet og skabt en familievirksomhed, som vi i Danmark kan være meget stolte af. Da Bent Jensen i 1976 overtog ansvaret for virksomheden, talte den syv medarbejdere. I dag omsætter Linak for over 2 mia. kr. Bent Jensen har med jysk ildhu og vedholdenhed sikret, at virksomheden i dag beskæftiger 1.800 ansatte fordelt i 35 lande.

Sådan lyder en del af motivationen, der sender Lloyd’s-prisen 2014 til Bent Jensen og Linak.

Bevis på at Danmark kan være konkurrencedygtig
Det er i år 24. gang, at FSR – danske revisorer uddeler Lloyd’s-prisen til en person, en organisation eller en virksomhed, som har gjort en unik indsats i dansk erhvervsliv.

- I Nordborg på Als har Bent Jensen gennem årene opbygget en af Danmarks store erhvervssucceser. Et målrettet fokus på at udvikle nye produkter og en effektiv styring af virksomheden har ført til, at Bent Jensen står i spidsen for en stor, international virksomhed. Samtidig er det en virksomhed, som gennem tæt samarbejde med sine lokale underleverandører har bevist, at Danmark også er konkurrencedygtig som produktionsland, siger Jens Otto Damgaard, formand for FSR – danske revisorer, og fortsætter:

- Linak er en af de historier, som viser, at dansk erhvervsliv er en konkurrencedygtig spiller også uden for landets grænser. Og det er netop den type indsatser, vi gerne vil sætte fokus på med uddelingen af Lloyd’s-prisen. Derfor går prisen i år til Bent Jensen.

Lloyd’s-prisen 2014 blev overrakt til Bent Jensen den 22. maj af tidligere beskæftigelses- og finansminister Claus Hjort Frederiksen ved et arrangement på den britiske ambassade i København.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078