23948sdkhjf

To nye chefer hos WindowMaster

WindowMaster ansætter ny salgschef og ny eksportchef.
WindowMaster A/S har vind i sejlene og ansætter derfor Peter Nygaard i en nyoprettet stilling som salgschef for de nordiske lande. Samtidig ansættes Thomas Charrière-Bournazel som eksportchef med ansvar for Frankrig og Benelux-landene.

Peter Nygaard har en baggrund inden for IT branchen, hvor han de seneste 14 år bl.a. har arbejdet med Apple-løsninger. Peter kommer fra et job som salgschef hos Atea, hvor han var ansvarlig for salg til uddannelsessegmentet. Hos WindowMaster vil han, ud over at fungere som salgschef, være ansvarlig for det danske back-office team.

Thomas Charrière-Bournazel er født i Frankrig og opvokset i Paris. Han har en kandidatgrad i international salg og marketing fra FBS Business School og en MBA fra Copenhagen Business School. Thomas har i mere end 10 år arbejdet med salgsudvikling på det franske marked samt en lang række eksportmarkeder i Europa (inkl. Belgien og Holland), USA og Mellemøsten.

Om WindowMaster A/S
WindowMaster er leverandør af produkter og komplette løsninger til naturlig, hybrid og brandventilation i en række lande primært i Europa. Løsningerne er baseret på avanceret vinduesautomatik og intelligent ventilationsstyring.

WindowMaster indgår i VKR Gruppen. VKR Gruppen har omkring 14.000 medarbejdere i mere end 40 lande.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094