23948sdkhjf

Ny folkeskolereform giver travlhed hos Duba-B8

Bjerringbro-virksomheden, der i 2012 vandt EU-udbuddet på kontormøbler til 66 kommunale skoler, har travlt med at indrette nye arbejdspladser til lærerne.
Den nye folkeskolereform, der træder i kraft ved skolestart 2014, stiller nye krav til lærernes fysiske arbejdsmiljø. Derfor vil en række kommuner have behov for at købe nye kontormøbler til lærernes arbejdsstationer og til lærerværelser på folkeskolerne. SKI har udvalgt én leverandør til denne rammeaftale, og det er kontormøbelproducenten Duba B8, der har hovedkontor i Bjerringbro og afdelinger i Søborg og Odense.

- Aftalerne kan udelukkende benyttes af de 66 kommuner, der har tilsluttet sig aftalerne i den periode, hvor der var åbent for tilslutning. Der er valgt én leverandør på aftalerne, Duba-B8 A/S, efter kriteriet ”laveste pris”, oplyser SKI på sin hjemmeside.

Rammeaftalen omfatter arbejdsborde, kontorstole, systemreoler til opbevaring, skærmvægge og bordskærme, bordlamper, mødeborde og mødestole for mindre møder til 2-4 personer m.m.

Og der er penge at spare for kommunerne ved denne fælles indkøbsordning. En analyse fra SKI viser, at de tilsluttede kommuner kan spare 26 pct. i forhold til markedsprisen ved at forpligte indkøbet. Det svarer til en besparelse på knap 53 mio. kr. over aftalernes samlede løbetid.

Viborg Kommune har i første omgang valgt at bruge mere end otte millioner kroner på møbler, skriver Midtjyllands Avis.

- Der er flere grunde til, at det er rigtigt godt, at Duba B8 har fået ordren. Dels er vi FSC-certificeret. Dels er det godt for kommunen, at den får rigtig gode møbler for få penge. Dels er det godt for de medarbejdere, der skal bruge møblerne, og dels er det godt for Duba-B8 og dermed lokale arbejdspladser, at vi har fået ordren, fortæller salgsdirektør hos Duba B8, H.C. Laursen til Midtjyllands Avis.

Rammeaftalen kan benyttes af de tilknyttede kommuner frem til 15. jul. 2016.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078