23948sdkhjf

Tømmerhandel lander vigtigt overskud

Fridolf A/S, der er en del af XL-kæden på Bornholm, vender stort underskud til lille overskud.
Fridolf har offentliggjort årsregnskab for 2013 og heri fremgår et overskud efter skat på 1.032.000 kroner. Bruttoavancen er i kroner faldet med godt 9 %, men alligevel har det været muligt at kunne forbedre indtjeningen med godt 5,7 millioner og skabe et lille, men vigtigt overskud, skriver virksomheden i en meddelelse.

- Det er rart nu at lægge afstand til det store underskud, vi måtte inkassere i 2012, fortæller ejer og adm. direktør Jens Fridolf.

Han mener dog, der endnu er lang vej tilbage til de glade dage inden finanskrisen, som satte en brat stopper for væksten - og han tvivler på, at virksomheden nogensinde kommer derhen igen.

- Hvis vi antager, at aktivitetsniveauet har nået bunden, så tror vi selv, at vi med vores organisation i dag er bedre til at begå os ”her nede”, kommenterer han.

Virksomheden har i det forgangne år været i gang med at tilpasse virksomheden til det faldende aktivitetsniveau på både omsætning og indtjeningsmarginal. Det betyder blandt andet at medarbejderstaben er reduceret fra 120 ansatte i 2012 til 104 i 2013, skriver Bornholmstidende.

- Vi står lige nu midt i det skønneste forårsvejr og vi har ikke haft nær den samme vinter, som de seneste 3 år. Året er startet en smule bedre end vi fra start havde forventet så vi mærker en svag optimisme, slutter tømmerhandleren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078