23948sdkhjf

400 Softline-møbler til Grand Prix

Møbelproducenten tegnede kontrakt med DR til det danske Melodi Grand Prix i Herning, men aftalen om leverancer fortsætter nu til den store europæiske finale.
Når den internationale sangkonkurrence Eurovision Song Contest afvikles på Refshaleøen i København i næste uge, kan deltagerne se frem til at slænge sig i møbler fra Maribo-producenten Softline. Softline kan desuden se frem til at få sine møbler eksponeret for cirka 170 millioner tv-seere. Det skriver Lolland-Falsters FolkeTidende.

- Vi er selvfølgelig meget stolte over, at man har valgt vores designmøbler til det store tv-show. Det er også en stor opgave for os. Der skal bruges 400 møbler både foran scenen, til journalisterne i presserummet og i VIP-området. Vi har hentet en stor del af møblerne direkte fra den store internationale møbelmesse i Milano, hvor vi udstillede i begyndelsen af april, fortæller Finn H. Sørensen, direktør i Softline A/ S, til avisen.

Han håber de tre finaleshows i Købehavn bliver god markedsføring for Softline og at det kan vække udenlandsk interesse for virksomhedens møbler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095