23948sdkhjf

Røde tal hos københavnsk trælast

Byggecenteret Johannes Fog er ramt af det historisk lave niveau i byggebranchen. Samtidig koster en investering i trælasten S.A. Pedersen i Helsinge på bundlinjen.
Kæden Johannes Fog, der står bag trælaster, byggecentre og bolig- og designhuse på Sjælland, er i 2013 ramt på bundlinjen. I følge dagbladet Børsen er det det historisk lave niveau i nybyggeriet samt en nedskrivning på over 30 mio. kroner, der får betydning for regnskabet.

Skuffende 2013
- 2013 har været på et historisk lavt niveau, hvis du kigger på alle nøgletallene. Nybyggeriet har været det laveste siden Anden Verdenskrig. Hele branchen var ramt i første kvartal, og det kom vi også aldrig rigtig over, siger adm. direktør i Johannes Fog, Carsten Ludvig til Børsen.

Johannes Fogh landede i 2013 en omsætning på 1,14 mia. kr., men efter nedskrivninger på 33,6 mio. kr., ramte man et et resultat på -42,5 mio. kr., hvilket Carsten Ludvig betegner som skuffende.

Han peger på nedskrivningerne som følge af opkøbet af trælastforretningen S.A: Pedersen i Helsinge som den primære årsag til det sløje regnskab.

Intet festfyrværkeri i 2014
Selvom 2014 er startet langt bedre end 2013 gjorde, så forventer Carsten Ludvig ikke vækst på omsætningen i 2014, men tværtimod et niveau som 2013 – dog måske en smule bedre.

Hvorledes omsætningen og indtjeningen skal forbedres ønsker Carsten Ludvig ikke at kommentere på – men han understreger over for dagbladet Børsen, at han forventer at se den fulde effekt af de ændringer og justeringer man har foretaget i 2013 i regnskabet for 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109