23948sdkhjf

Ny ejer i spidsen for Trekanten-Hestbæk

Lars Binding Mouritzen har overtaget den vestjyske møbelfabrik og er samtidig tiltrådt stillingen som administrerende direktør.
Møbelfabrikken Trekanten-Hestbæk A/S i Jernvedlund nord for Ribe har fået ny administrerende direktør og hovedaktionær.

Den mangeårige ejer, Erik Ertmann Nielsen, har solgt virksomheden til Lars Binding Mouritzen, der har været medejer og produktionsdirektør gennem de sidste par år. Med overtagelsen af det fulde ejerskab har han skudt ny kapital ind i den vestjyske møbelfabrik, som har ramt vækstsporet efter en lidt vanskelig periode under krisen.

- Vores salg til detailhandlen er steget med 19 procent i første kvartal sammenlignet med sidste år, og det er vi helt vildt stolte af, siger Lars Binding Mouritzen til Wood Supply.

Tror på en fortsat fremtid i Danmark
Netop detailhandlen er kernen i Trekanten-Hestbæks fremtidige strategi, der samtidig involverer en satsning på nye produkter inden for de fire brands; Høffer & Saxo Stole, Hestbæk Sovesofaer, AH Borde og JH Reoler.

- Vi vil udvikle nye modeller og satser meget på detailhandlen, hvor vi ser et stort potentiale. Vi leverer i dag til 300 butikker, og fokus er på at styrke samarbejdet med dem. Jeg er meget positiv og fortrøstningsfuld. Vi er en dansk produktionsvirksomhed og tror på en fortsat fremtid i Danmark, siger Lars Binding Mouritzen.

Som led i ejerskiftet har han overtaget ansvaret for salget og har i den forbindelse ansat en ny værkfører her pr. 1. april. Fortsætter den positive udvikling vurderer Lars Binding Mouritzen, at den nuværende stab på 17 medarbejdere skal suppleres med yderligere 3-4 mand til at dække opgaverne i maskinhallen, samleafdelingen og i polsteriet.

Trekanten-Hestbæk henter i dag stort set hele sin omsætning på det danske marked, men i de kommende år skal der arbejdes mere målrettet med eksport; først og fremmest på markederne i Sverige, Norge og Holland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078