23948sdkhjf

Verpan åbner butik i Shanghai

Et samarbejde med modevirksomheden Glossy har ført til lancering af et nyt butikskoncept, der viser hele Verner Panton-kollektionen for første gang i Kina.
Verpan, der står bag et udvalg af danske Verner Pantons mest fremtrædende lamper, møbler og tekstiler, slog i sidste måned dørene op for sin første butik i Kina.

Butikken, der har adresse i Shanghais ’French Concession’-distrikt, er etableret i samarbejde med modevirksomheden Glossy.

- Vi er henrykte over samarbejdet med Glossy. Denne butik er en helt ny designoplevelse og ligner ikke noget af det, vi har lavet tidligere. Pantons visionære lamper og møbler fungerer perfekt i samspil med Glossys kollektion, siger Peter Frandsen, CEO i Verpan.

Hele Verpans kollektion sælges i den nye butik, som er Verpans første i Kina. Glossy har i forvejen tre butikker i Shanghai.

Ny Panton-serie lanceres i denne uge
Verpan udstiller i denne uge på Salone del Mobile i Milano, der er udvalgt som platform for lanceringen af loungemøbel-serien ”Welle”. Verner Panton designede serien i 1969, men den blev aldrig sat i produktion. Det sker nu i 2014.

- Vi har haft stor succes med Pantons sofistikerede, men samtidig eksperimenterende, design her i Milano, og il Salone tiltrækker den type af mennesker, som, vi ved, elsker Pantons design – fra Shanghai til LA og overalt imellem, siger Peter Frandsen.

Se mere om messen

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126