23948sdkhjf

Byggemarkedskæde åbner nye butikker

Jem & Fix etablerer nye butik i Støvring og Randers og flytter samtidig til ny adresse i Hjørring. Byggemarkedskæden bringer sig hermed nærmere målet om 125 danske butikker.
Tirsdag den 8. april slår Jem & fix dørene op for en ny butik på Neptunvej 1 i Støvring. Her er butikschef Rune Saugmann Pedersen og hans team klar til åbningsfest i butikkens indendørsareal på 800 m² plus en udendørsgård på tilsvarende 800 m².

Samme dag er kædens nye lokaler i Hjørring klar til genåbning.

- Vores nye butik på Hedevold i Hjørring har et indendørsareal på 1.000 m² plus en udendørsgård på 700 m², og butikken er fyldt til randen med nye varer både inde og ude, fortæller butikschef Kim Nørgaard Larsen.

Også i Randers udvider byggemarkedskæden. Her er det også den 8. april, som er åbningsdag for en ny butik på Lucernevej 81 i Randers NV, hvor butikschefen hedder Morten Kjeldal.

Udvidelserne og den opbakning, som Jem & Fix oplever om sit butikskoncept, betyder, at man ikke er bange for at tale om vækst:

- Efter 26 år i branchen står der stadig lave priser og fortsat vækst på programmet, og vi har en klar målsætning om at nå 125 butikker i Danmark inden udgangen af 2016, udtaler salgs- og indkøbsdirektør, Claus Petersen.

Også i Sverige vokser kæden. Med det nylige opkøb af 11 butikker fra den svenske konkurrent, Cheapy,ekspanderer lavpriskæden markant i Sverige, hvor man nu er oppe på 32 butikker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.786