23948sdkhjf

Fortsat fremgang hos Aubo

Den familieejede køkkenproducent melder om stigende omsætning for fjerde år i træk. Resultatet efter skat er fra 2012 til 2013 steget med omkring 25 pct. og udgør nu lidt over 2,5 mio. kr.
Næsten 20 pct. er omsætningen steget i løbet af de seneste fire år, hvor de røde tal på bundlinjen samtidig er blevet sorte; fra -2,3 mio. kr. i 2009 til +3,36 mio. kr. i 2013.

Støt og roligt er det gået fremad på de mest centrale nøgletal. Det endda i en branche som i årevis været ramt af overkapacitet, og som i 2013 blev yderligere udfordret mærkbare valutakurstab i samhandlen med Norge.

- Aubo Production er en lille virksomhed, men vi – medarbejdere og ledelse – udgør et stærkt og velsammenspillet team. Så jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke vores medarbejdere for dygtighed og forandringsparathed – fordi de leverer deres bedste hver dag året rundt. Fremgang på både top- og bundlinje. Det kan vi vist godt være bekendt, siger administrerende direktør Torben Andersen.

Nettoomsætningen pr. medarbejder er øget fra knap 1,3 mio. kr. i 2009 til 1,8 mio. kr. i 2013, mens soliditetsgraden i samme periode er vokset fra 18,4 pct. til 27,4 pct.

- Nøgletallene dokumenterer, at vi både er blevet dygtigere, skarpere og mere robuste økonomisk set, mener Torben Andersen.

Høje forventninger til 2014
Ledelsens forventninger til 2014 er også positive. Omsætningen ventes i år at stige med omkring 15 pct.

- Vi har lært af tabene på valutaafregningen i 2013 og vil i 2014 tage hul på et nyt eksportmarked for at sprede risikoen yderligere, siger Torben Andersen og afslører, at der også er nye services under udvikling:

- Det skal være endnu enklere at få nyt køkken og bad, så vi arbejder på at få samlet samtlige elementer, hvidevarer, bordplader, skabe, vask og armatur på én bil, så alt leveres til kunden på én og samme gang. Der skal koordineres med mange leverandører, men sådan noget kan vi, fordi Aubo er en lille og vågen virksomhed, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097