23948sdkhjf

Biga Interiør vinder sin hidtil største ordre

Den midtjyske producent af køkken-, bad- og garderobeløsninger skal levere inventaret til en stor boligrenovering i Skive, og direktøren satser på flere lignende opgaver i den kommende tid.
Glæden var stor hos Biga Interiør i Bjerringbro, da det for et par uger siden blev en realitet, at de havde vundet opgaven med at levere inventar til 179 lejligheder til det såkaldte Bomiva-projekt i Skive.

- Vi er vant til at løfte større opgaver, men det her er til dato vores største opgave, og vi ser frem til at komme i gang med projektet, som løber over de kommende år, siger administrerende direktør Christian G. Jensen.

Han forklarer, at ordren skal ses i lyset af en styrket indsats inden for erhvervs- og projektmarkedet. Biga har altid været kendt for sine løsninger til privatmarkedet, men kan i dag håndtere større og mindre opgaver på projektmarkedet – såvel produktmæssigt som organisatorisk.

- Vi er siden årsskiftet kommet rigtig godt i gang med denne type projekter, og vi tror og håber på, at vi kan forsætte den positive udvikling, vi oplever her. En sag som Bomiva-projektet sender et signal til alle i Biga Interiør om, at vi har fundet den rette skabelon til både projektering og indkøb til denne type opgaver, siger Christian G. Jensen.

Han er tidligere produktionschef i det gamle SKG-selskab, BigaConcept og trådte til som administrerende direktør, da nye investorer i 2011 overtog rettighederne til navnet og stiftede Biga Interiør.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.532