23948sdkhjf

GlobeZero4 skifter navn

Det aarhusianske møbelfirma skal videreføre de senere års succes under navnet +Halle.
Martin Halle, der gennem det seneste år har været idémand bag revitalseringen af GlobeZero4, er netop tiltrådt som Communication & Brand Director i virksomheden. Det sker som led i en proces, hvor GlobeZero4 samtidig skifter navn til +Halle:

- Vi er en familieejet virksomhed, hvilket nu bliver tydeliggjort ved brugen af vores efternavn. Og så er vi en virksomhed, der eksisterer på grundlag af vore stærke samarbejder. Vi sætter altså gerne os selv sidst i denne ligning i erkendelse af, at vi ikke ville eksistere foruden, forklarer Martin Halle om baggrunden for navneskiftet.

De stærke samarbejdspartnere, som har været med til at sikre den internationale succes, er blandt andre Kibisi og Busk+Hertzog. I samarbejde med sidstnævnte har +Halle netop modtaget hele to Good Design Awards for produkterne ’Closer’ og ’Penny Coat Stand’. På producentsiden har +Halle allieret sig med Hans Skipper Møbler i Vinderup, der tidligere har arbejdet med blandt andre Fritz Hansen.

Uafbrudt vækst siden 2009
Virksomheden blev grundlagt i 2008, da Globe og Zero 4 fusionerede med ambitionen om at blive en markant spiller på markedet for erhvervsmøbler. Det er i høj grad lykkedes. Med en gennemsnitlig årlig vækst på 15 procent siden 2009, adskillige internationale priser og referencer som MoMA, Google, Microsoft, Facebook, Linkedin og Heathrow Airport, er +Halle i dag en international møbelvirksomhed med salg i 40 lande, fordelt på fire kontinenter. Cirka 80 procent af den fortsat stigende omsætning ligger i udlandet.

Og spændende nyt venter forude, afslører Martin Halle. Virksomheden vil i løbet af det næste år præsentere flere markante nyheder i bestræbelserne på at videreføre den positive udvikling. Planen er at fortsætte samarbejdet med dygtige designere om at udvikle møbler til rum, hvor mennesker færdes, mødes og interagerer.

- Vores ambition er at bidrage til at skabe menneskerum og menneskelige rum gennem vores møbler og produkter. Kan vores møbler bidrage bare marginalt til det, er vi ydmygt stolte over resultatet, siger Martin Halle.

Finn Bach Petersen, der er far til Martin Halle, har desuden oplyst, at han træder af som bestyrelsesformand for at fortsætte som bestyrelsesmedlem.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14