23948sdkhjf

Dencon efter Stockholm: Det ser godt ud

Direktør Henrik S. Feld glæder sig over, at der er noget at arbejde med efter deltagelsen i Stockholm Furniture & Light Fair tidligere på måneden.
Forud for Stockholm-messen sikrede Dencon sig en historisk stor ordre i Norge, og ovenpå en udbytterig uge i den svenske hovedstad ser direktør Henrik S. Feld optimistisk på mulighederne for at videreføre den positive udvikling.

- Forudsætningen for, at vi kan fortsætte vores succes efter møbelmessen i Stockholm, er til stede. Det er min fornemmelse oven på messen, men der går seks måneder, inden vi kan sige, om det så ender med succes. Første trin er, at der kommer folk på messen, at de er seriøse, og at de vil have os til at komme med tilbud. Når det er en realitet, må vi se, om det bliver til handel. Vi har nogle tilbud, vi arbejder på. Kunsten er hele tiden at have noget i støbeskeen. Der skal ordrer ind hver dag, siger han i et interview med Skive Folkeblad.

Dencon-direktøren befinder sig for øjeblikket i Norge, hvor han blandt andet skal følge op på nogle af de nye kontakter fra Stockholm-messen. Ifølge Skive Folkeblad har virksomheden for øjeblikket 20 forhandlere i Norge, og planen er at finde yderligere en håndfuld, så Dencon opnår en bedre geografisk dækning i landets sydlige og vestlige egne.

- Markedet ændrer sig ikke generelt, men det ser godt ud for min virksomhed. Vi vokser, er optimister og ret godt tilfredse, siger Henrik Søgaard Feld til avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125