23948sdkhjf

Glaseksperten flytter i større lokaler

Væksten fortsætter hos Hjørring-virksomheden, som nu gør klar til at indtage Arlas tidligere mejeribygning på 20.000 kvadratmeter.
Glaseksperten står foran vækst på flere parametre i løbet af 2014, som dermed står til at blive endnu et positivt år for Hjørring-virksomheden.

I løbet af sommeren påbegynder Glaseksperten en udflytning af vinduesproduktionen, som rykker fra de nuværende lokaler til det tidligere Arla-mejeri på Aalborgvej i Hjørring. Her får virksomheden 20.000 kvadratmeter plads at boltre sig på, mens glasdelen bibeholdes på den nuværende fabrik, der består af 8.000 kvadratmeter.

- Vi forventer, at vi er flyttet ind til nytår, siger adm. direktør Christian Larsen til Wood Supply med en tilføjelse om, at flytningen også vil kaste nyansættelser af sig.

Dem har Glaseksperten allerede oplevet en del af, for selv om virksomheden kun netop har påbegyndt sit 8. leveår, er man allerede oppe på omkring 135 ansatte, hvilket er en fordobling på blot et par år.

Udvikler i stedet for at afvikle
Foruden fabrikkerne og hovedkontoret i Hjørring har Glaseksperten adresse tre steder rundt om i landet. I Frederikshavn driver Glaseksperten en glarmesterforretning, mens Silkeborg-afdelingen består i ren produktion af specialglas efter opkøbet af AG Glas i maj 2012.

Endelig har Glaseksperten lager og samlecentral i Glostrup, hvorfra distributionen af varer altså varetages. Her står man også foran en flytning, da man inden sommeren rykker i nye lokaler på Mårkærvej, som er 50 procent større end de nuværende.

- Vi afvikler ikke ting, men vi udvikler dem i stedet. Vi ser ikke begrænsninger, og hvor mange har sparet sig ud af krisen, har vi gjort det modsatte. Vi har en topmoderne maskinpark, som gør os omstillingsparate, og så dyrker vi et aggressivt salgsarbejde, ligesom vi altid leverer til tiden og har en høj kundeservice, lyder direktør Christian Larsens forklaring på successen.

Glaseksperten kom ud af regnskabsåret 2012 med det hidtil bedste resultat i form af et overskud på 5,5 mio. kr., og Christian Larsen tør godt love, at virksomhedens regnskab for 2013 – som er lige på trapperne – bliver endnu et flot et af slagsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078