23948sdkhjf

Davidsen samler Trælastens aktiviteter

Som led i overtagelsen af Vejen Trælast vil Davidsens Tømmerhandel satse på Vejen og Brørup. Det betyder, at afdelingerne i Gørding og Rødding lukkes.
Med Konkurrencestyrelsens godkendelse på plads er vejen nu banet for Davidsens Tømmerhandels overtagelse af Vejen Trælast. Konkret er planen at tilpasse aktiviteterne, så Vejen Trælast fremover passer til Davidsens koncept med store butiksenheder og mange ansatte. Lokalt betyder det, at aktiviteterne samles i Brørup og Vejen.

- Afdelingerne i Gørding og Rødding er for små til at rumme det vareudbud, som kunderne kan forvente at finde i et stort, moderne byggemarked og en tilsvarende trælast. De to mindre afdelingers bygninger vil derfor fremover alene blive brugt til lager- og logistikformål og lukker derfor omgående for udlevering af varer, oplyser tømmerhandler Povl Davidsen.

I forbindelse med overtagelsen tilbyder Davidsen fortsat ansættelse til alle tidligere ansatte i Vejen Trælast. Det vil bringe den samlede medarbejderstab i Davidsens Tømmerhandel op på cirka 600.

Stor udvidelse i Vejen
I Vejen indrettes en ny butik til håndværker- og industrikunder samt et nyt byggemarked, der bliver dobbelt så stort som det nuværende. I Vejen udvides bemandingen i den forbindelse med overflyttede medarbejdere fra Rødding og Gørding, så man samlet kommer op på knap 40 ansatte mod i dag knap 30.

I Brørup udvides bemandingen tilsvarende med overflyttede medarbejdere fra Gørding og Rødding, så man samlet kommer op på knap 40 ansatte mod i dag knap 30. Til sammenligning har der hidtil været 8 ansatte i Rødding til at betjene både private og håndværkere, mens der i Gørding var 10 ansatte til disse funktioner.

- Det er nødvendigt med et stort antal ansatte i de enkelte afdelinger, for at vi kan leve op til vores målsætning om at tilbyde betjening med fagligt uddannet personale i hele åbningstiden, siger Povl Davidsen.

30 medarbejdere inden for administration og logistik overføres til Davidsens hovedafdeling i Vojens. Samtidig overtages 8 lastbiler fra Vejen Trælast, så Davidsens flåde af lastvogne i Vojens kommer op på 25 vogntog, som lastes i døgndrift i hovedafdelingen i Vojens.

Efter overtagelsen af Vejen Trælast beskæftiger Davidsen cirka 600 medarbejdere fordelt på 10 afdelinger.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142