23948sdkhjf

Historisk stor ordre til Dencon

Ovenpå et stærkt efterår kickstarter Skive-virksomheden 2014 med to store ordrer. Den ene går til Oslo og er den største i Dencons historie.
Dencon har netop vundet udbuddet om at møblere Statistisk Sentralbyrå i Oslo – en ordre på indretning af cirka 650 arbejdspladser og dermed den hidtil største i Dencons historie.

Administrerende direktør Henrik S. Feld oplyser, at projektet er vundet i samarbejde med en norsk kontormøbelforhandler – og i hård konkurrence med førende skandinaviske producenter.

Samtidig har Dencon vundet opgaven at indrette byggemarkedskæden Starks nye domicil i Aarhus sammen med en lokal forhandler. Der er her tale om en opgave på cirka 200 komplette arbejdspladser. Begge ordrer skal leveres i februar måned.

Fokuseret strategi
Ordrerne kommer ovenpå et flot og til tider meget hektisk efterår. En fortsat fokuseret salgsindsats på de skandinaviske hovedmarkeder har skabt grundlag for en massiv stigning i ordreindgangen, og på fabrikken i Skive blev medarbejderstaben øget med 50 procent for at følge med den stigende aktivitet. Og den positive udvikling er altså accelereret yderligere siden årsskiftet.

- Succesen er resultatet af en konsekvent og fokuseret afsætningsstrategi. Loyalitet og troværdighed er essentielle grundværdier for os. Vores kunder ved, hvor de har os. Vi er hurtige og fleksible i projektfasen, god logistik og dedikerede medarbejdere. Det sikrer en problemfri eksekvering, lyder direktørens eget bud på virksomhedens fremgang.

Dencon øgede i 2012/13 resultatet før skat fra 3 til 7,1 mio. kr. og forventer yderligere fremgang i indtjeningen i indeværende år.

Klar med flere nyheder
Sideløbende med produktionen af de store ordrer er Dencon i fuld gang med at forberede deltagelsen på Stockholm Furniture & Light Fair, der finder sted i dagene 4.-8. februar. Her er Dencon klar til at præsentere en række nyheder.

- Vi glæder os til messen, og både tror på og forventer yderligere vækst i salget i løbet af den kommende tid, siger Henrik S. Feld.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078