23948sdkhjf

Talenterne skal i fokus

Med flere sponsorater under denne uges DM i Skills ønsker Stark at gøre en indsats for at sikre, at der også i fremtiden vil være professionelle håndværkere, der arbejder passioneret med deres fag.
For at sætte fokus på både høj faglig standard og dansk byggeris fremtid har Stark valgt at blive én af de i alt 12 hovedsponsorer for DM i Skills – de danske mesterskaber i håndværk – der afvikles torsdag-lørdag i denne uge i Aalborg.

Byggemarkedskæden er desuden præmiesponsor på Arbejdsmiljøprisen og hovedsponsor på standen ”Samarbejde og renovering”, hvor erhvervsskolerne EUC Nord og Learnmark skal løse en renoveringsopgave gennem samarbejde.

- I Stark vil vi gerne tage vores del af ansvaret for at forbedre og sætte fokus på kvalitet i byggeriet. Derfor er det naturligt for os at indgå i et samarbejde med erhvervsskolerne og støtte op om det gode initiativ som DM i Skills og arbejdsmiljøprisen er, siger marketingdirektør Jesper Gaarde.

DM i Skills afholdes i kultur- og idrætskomplekset Gigantium i Aalborg Øst. 48 fag er tilmeldt, heraf 29 konkurrencefag og 19 demonstrationsfag. DM i Skills blev sidste år et tilløbsstykke med omkring 30.000 besøgende i Aarhus.

Læs mere om konkurrencerne på www.skillsdenmark.dk

Artiklen er en del af temaet DM i Skills.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203