23948sdkhjf

Kort nyt fra træ- og møbelbranchen

Wood Supply har samlet stort og småt henover julen. Læs i dag om Designa, Jysk, My Home og MCH.
Designa lukker i Haderslev
Indehaverne af Designa-butikken på Vinkelvej i Haderslev, ægteparret Flemming og Alice Jensen, har besluttet at gå på efterløn, og butikken lukker senest ved udgangen af marts.

- For et par år siden overvejede jeg at lukke, men tænkte, at krisen nok snart var slut, at det atter ville blive sjovt, og at der ville komme større efterspørgsel på nye, spændende køkkener. Da det ikke er sket endnu, har vi altså besluttet at lukke butikken og vælge efterlønnen, siger Flemming Jensen, der har været selvstændig i 33 år – de seneste 12 år med Designa. (Kilde: Haderslev Ugeavis).

My Home åbnet i Silkeborg
Efter et par år i Virklund er My Home tilbage i Silkeborg, hvor butikschef Jørn Rask har åbnet en 500 kvadratmeter stor butik på Håndværkervej.

- Vi flytter i erkendelse af, at det er her, tingene sker. Vi kan jo se, at detailhandlen rykker ind på Nørrevænget, og så placerer vi os her lidt i periferien, siger han.

Jørn Rask kommer fra en stilling hos Sengespecialisten og har tidligere været ansat som sengeansvarlig hos Hansen Møbler og Idemøbler. (Kilde: Ekstra Posten).

25-års jubilæum for Jysk-sponsorat
Lars Larsen og Jysk runder i 2014 25 år som sponsor for Dansk Handicap Idræts-Forbund og har netop underskrevet en ny, fireårig kontrakt.

- Vi støtter handicapidræt, fordi udøverne er en inspiration for andre med deres viljestyrke til at skabe resultater ud over landegrænser. Det er fantastisk, at vi har været med i så mange år, hvor handicapidrætten har gennemgået en spændende udvikling og høstet store sejre, siger Jysk-ejer Lars Larsen.

Med aftalen følger fire millioner kroner, der skal bidrage til at udvikle eliteidræt for personer med handicap. Derudover kommer en årlig støtte fra virksomheden Kiwi Vending Group, der samler penge ind til handicapidrætten via salg fra automater i Jysks butikker, samt støtte fra leverandørarrangementer, donationer mv.

Jysk er i dag hovedsponsor for forbundene for handicapidræt i Danmark, Norge og Sverige, ligesom Jysk Franchise støtter handicapidræt i Canada, Litauen, Letland og Estland samt på Island og Færøerne.

Næsthøjeste besøgstal nogensinde hos MCH
I et travlt 2013 er det strømmet til med gæster i MCH. De 930.644 besøgende fordeler sig over 459 forskellige arrangementer, og årets besøgstal overgås kun af rekordåret i 2007, hvor 938.346 gæster lagde vejen forbi.

- Det har været et både travlt og begivenhedsrigt år, hvor vi med tilfredshed kan notere et flot besøgstal, som er meget tæt på rekordåret i 2007, udtaler administrerende direktør Georg Sørensen, MCH.

MCH Messecenter Herning er den mest besøgte facilitet med 344.951 gæster. Multiarenaen Jyske Bank Boxen har trukket 236.508 gæster til, mens MCH Herning Kongrescenter er besøgt af 156.588. MCH Arena tegner sig for 185.932, og endelig har der været 6.665 gæster til møder og fester arrangeret af MCH udenfor de fire faciliteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078