23948sdkhjf

Eilersen-optimisme efter nyt overskud

Sofaproducenten oplever stigende aktivitet og ser positivt på 2014 – også i Danmark.
N. Eilersen A/S kunne i 2012/13 fremvise sorte tal på bundlinjen for femte regnskabsår i træk. Resultatet udgør 2,35 mio. kr. før skat og er en forbedring på knap 0,85 mio. kr. sammenlignet med året før.

Den traditionsrige danske møbelproducent etablerede i forrige regnskabsår en ny produktionsenhed i Slovakiet for at komme tættere på vigtige europæiske markeder. Fabrikken er nu fuldt oppe at køre, og på grund af stigende aktivitet øger Eilersen kapaciteten i både Asien og Europa.

- Alle kernemarkeder og de fleste sekundære markeder har udviklet sig positivt, og vi forventer stigende aktivitet og en positiv økonomisk udvikling i 2014, fortæller Anders Juul Ejlersen, bestyrelsesmedlem og fjerde generation i virksomheden, til Wood Supply.

Han understreger, at det danske marked, trods sine vanskeligheder, er og bliver et kernemarked for fynske Eilersen, der har rødder tilbage til 1895:

- Vi har det forgangne år investeret mange ressourcer i markedsføring og markedspleje. N. Eilersen A/S er i dag den aktør i high-end markedet i såvel Danmark som hele Skandinavien, der investerer flest ressourcer i markedsføring og markedspleje. Det har betydet et stigende salg i hele Skandinavien, inklusiv Danmark, siger Anders Juul Ejlersen.

Eilersen introducerede for et par år siden konceptet ”Sofa” som et billigere alternativ til det øvrige high end-sortiment. Det er imidlertid blevet skrinlagt igen, og fokus er nu alene på videreudvikling af de velkendte kollektioner ”Eilersen” og ”Juul”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125