23948sdkhjf

Vordingborg Køkkenet klar til priskrig

Med lanceringen af en ny produktserie går Vordingborg Køkkenet efter at erobre markedsandele i den billige ende af køkkenmarkedet.
- Vi har ingen forventning om, at totalmarkedet er stigende. Tværtimod. Alle tilgængelige tal viser et stagnerende marked, og har man ambitioner, som vi har, ja så må man ud og tage fra de andre aktører. Og det gør vi gerne. Strategien er at gå iskoldt efter deres kernemålgrupper.

Administrerende direktør Hjalmar Hansen og Vordingborg Køkkenet har brugt juleferien på at lancere køkkenserien ”Vordingborg Urban” som et alternativ til gør-det-selv-koncepter fra konkurrenter som Ikea, Kvik, Designa og HTH.

Køkkenproducenten kan se tilbage på et 2013 med markant vækst i mellemsegmentet, og Hjalmar Hansen er overbevist om, at virksomhedens full service-konceptet kan overføres til lavprissegmentet.

- Vi har set et hul i markedet for køkkener i prisklassen 10.000‐25.000 kr. Vi tror på Vordingborg Urban, fordi vi kan tilbyde mere. Der er tale om fabrikssamlede køkkener, en moderne sokkelbensløsning, skabe uden unødige modulhuller – solgt til priskrigspriser, forklarer direktøren til Wood Supply.

Løfterig lancering i juledagene
Urban-serien blev lanceret i Vordingborg Køkkenets 25 butikker den 26. december, og det med succes. Således havde Vordingborg Køkkenet cirka en tredjedel flere kunder igennem butikkerne i juledagene sammenlignet med året før.

- Vi forventer med lanceringen af Urban-serien, at vi igennem 2014 oplever samme høje vækst, som vi har haft i 2013. Gør-det-selv-butikkerne vil opleve, at der er kommet en spiller på markedet, som vil gøre livet surt for dem, siger Hjalmar Hansen.

Han understreger, at lanceringen ikke ændrer på noget i forhold til Vordingborg Køkkenets nuværende setup. Vordingborg Plus-serien, som er det klassiske Vordingborg Køkken, føres fortsat i mere end 200.000 varenumre, og også i 2014 er det planen at lancere nye låger og produkter i denne serie.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093