23948sdkhjf

Södra Interiör sætter salget i fokus

Lars Hovgaard skifter fra Stouby Furniture til Södra Interiör, hvor han bliver øverste ansvarlig for de danske aktiviteter.
Efter syv år hos Stouby Furniture, senest som salgschef og medejer, har Lars Hovgaard brugt årsskiftet som anledning til at søge nye udfordringer.

Med virkning fra den 1. januar 2014 har han skiftet boligmøblerne ud med lister, paneler og gulve i Södra Interiör A/S, hvor han efterfølger direktør Thomas Toftgaard.

- Det er et stort skridt, for jeg har været en del af Stouby i lang tid. Men jeg havde brug for nye udfordringer og kommer hos Södra til at stå i spidsen for en proces tilsvarende den, vi har været igennem med Stouby, som er gået fra at være produktionsdrevet til at være salgsdrevet, forklarer Lars Hovgaard, der hos Södra skal tegne virksomheden i Danmark som ny country manager.

- Denne titel afløser den hidtidige administrerende direktør for at signalere overgangen til en samlet nordisk organisation, hvor salget udføres lokalt i de enkelte lande, mens indkøb og produktion samles i Sverige, fortsætter Lars Hovgaard.

Udelukkende salg i Danmark
Södra Interiör har de seneste år bidraget til konsolidering af branchen via adskillige opkøb i de nordiske lande. Siden overtagelsen af BE Profiler og Vima Lister tilbage i 2009 har virksomheden løbende afviklet produktionen i Danmark, hvor Sunds Gulve er eneste tilbageværende produktionsenhed.

Södra Interiör i Åbyhøj skal fremover udelukkende fungere som et salgsselskab, og samtidig med ansættelsen af Lars Hovgaard søsættes en ny femårig strategiplan, der sigter mod at gøre Södra Interiör til det markedsledende kvalitetsmærke i Norden på interiørløsninger fra gulv til loft.

- Södra Interiör skal være en markedsdrevet virksomhed med fokus på salg og den tætte dialog med kunderne. Vi skal yde sparring til vores produktionsselskaber og skabe de nødvendige koncepter for trælasterne og byggemarkederne, siger Lars Hovgaard, som også ser et stort potentiale i massive plankegulve:

- Med fabrikker i Sverige og i Danmark kan vi tilbyde et stort sortiment, der dækker bredt med massive plankegulve i fyr, eg, ask, pitch pine og douglas. Vi er lagerførende med en stor del af sortimentet og det muliggør dag-til-dag-levering af både gulve og lister, pointerer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094