23948sdkhjf

Øget indtjening i Paustian

Møbelvirksomheden er kommet pænt ud af 2012/13, selvom der i året er brugt betydelige ressourcer på at styrke aktiviteterne i Kina og på generelt at øge eksportsalget.
I det netop offentliggjorte 2012/13-regnskab har Paustian øget sin bruttofortjeneste med knap 8 millioner kroner og lander dermed på 60,4 millioner kroner i regnskabsåret.

Driftsresultatet vidner om en lille fremgang på omkring 600.000 kroner til knap 12,5 millioner kroner, mens resultatet efter skat udgør godt 6,5 millioner kroner. Det anses for acceptabelt ” markedsforholdene taget i betragtning ”, lyder det i ledelsesberetningen.

Her uddybes det, at koncernen, som nu også omfatter P.O. Inventar, i årets løb har brugt betydelige ressourcer på at styrke aktiviteterne på det kinesiske marked, ligesom organisationen er blevet udbygget med henblik på at øge eksportsalget. Samlet set er bemandingen på koncernniveau øget fra 91 til 101, mens personaleomkostningerne er steget med knap 20 procent til 43,5 mio. kr.

Derudover har virksomheden i årets løb arbejdet med sin kommunikationsindsats i forhold til sine kundesegmenter, hvor det er besluttet at øge fokus på den målgruppe, der hedder 20-40 år.

Paustian har i øvrigt i året ombygget selskabets ejendom i Aarhus, så den nu fremstår som et udstillingshus for virksomhedens planlagte aktiviteter.

Produktudvikling og kvalitetsstyring er højt prioriterede områder, og ledelsen forventer at fortsætte den røde tråd og realisere et tilfredsstillende resultat for det kommende år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094