23948sdkhjf

Ny administrerende direktør i Merton

Silkeborg-virksomheden styrker ledelsen i bestræbelserne på at videreføre den seneste tids positive udvikling.
Merton A/S i Silkeborg har i de seneste år oplevet en markant fremgang i hele Norden, og succesen tilskrives vækststrategien, som blev udarbejdet for et par år siden.

For at styrke Mertons position og forretningsudvikling yderligere har selskabet med virkning fra december ansat Steen Lyhne-Johansen som ny administrerende direktør. Han indtræder samtidig i ejerkredsen.

- Denne styrkelse af ledelsen i Merton sker som en naturlig fortsættelse af den ambitiøse vækstplan for virksomheden, hvor nøgleordene er innovative produkter og fokus på kunderne og deres forretninger, siger salgsdirektør Lars Langvad Pedersen.

Steen Lyhne-Johansen har et godt kendskab til møbel- og indretningsbranchen og har tidligere været direktør i Thorn Lighting A/S og Kaiser Idell A/S samt vice president, business development i Fritz Hansen A/S.

2013 har været et spændende år for Merton. Som led i den nye vækststrategi har virksomheden udvidet sortimentet med blandt andet nye kompositplader og omviklede profiler i eksklusive overfladematerialer. Desuden er der i årets løb lanceret ny hjemmeside, og senest har Merton åbnet nyt showroom i tilknytning til domicilet på Lillehøjvej 10 i Silkeborg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078