23948sdkhjf

Aalborg får Danmarks første "Montana by"-forretning

I dag slår Brdr. Sørensen dørene op for Montana by Brdr. Sørensen.
- Montana er en af vores vigtigste samarbejdspartnere og åbningen af en butik med fokus på Montana er et naturligt skridt for os. Sådan lyder det fra Jan Sørensen, partner i Brdr. Sørensen.

Montanas administrerende direktør Gitte Reymann vil foretage den officielle åbning i dag, fredag den 15. november.

Brdr. Sørensen har været Montana-forhandler siden Montanas grundlægger og designer Peter J. Lassen i 1982 sendte de første reoler ud af fabrikken i Haarby på Fyn. Og de er eksperter i systemets mange muligheder og i at skabe personlige løsninger til kunderne.

- Med åbningen af Montana by Brdr. Sørensen i Aalborg intensiverer Montana sit mangeårige samarbejde med Brdr. Sørensen. Montana by Brdr. Sørensen er 300 m2 dedikeret til Montana - ikke helt alene, men sammen med udvalgte andre brands ønsker vi at skabe en totaloplevelse og fornemmelse af de forskellige rum i boligen, udtaler Gitte Reymann om åbningen.

- I butikken vil vores kunder få det store overblik og blive inspireret af mange forskellige opstillinger, farvekombinationer og brugsområder – det er ikke alle, der ved, at Montana har produkter som garderobe, Hi-Fi, entré, soveværelse, hjemmekontor, børneværelse - og badeværelse i sit sortiment. Konceptet bygger på gensidig forståelse for vores brand og muligheder og for Brdr. Sørensens kunder. Vi har ønsket at udfordre og blive udfordret, og resultatet er en anderledes butik fyldt med oplevelser og spændende inspiration, uddyber Reymann.

- Vi vil i løbet af de kommende år åbne flere ”Montana By”-forretninger med partnere i Danmark – i dag findes der Montana By-butikker i Bremen, Zurich, Oslo og nu Aalborg, slutter Gitte Reymann af.

Montana by Brdr. Sørensen føjer 300 m2 til de 1000 m2, der allerede i dag er Brdr. Sørensen møbelbutikkerne i Aalborg Centrum. Hovedbutikken blev startet i 1978 af Brdr. Sørensen, og i dag er indehaverne Jan Sørensen og Michael Arboe. De er begge udlært i butikken og har stået bag udviklingen i de seneste mange år. De ser Montana by Brdr. Sørensen som et vigtigt skridt i en forretningsstrategi, der gør dem til en af de førende møbelbutikker i det jyske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079