23948sdkhjf

Laminat-satsning er en succes for TMK

Den vestjyske køkkenkoncern søsatte for to år siden projektet "Genopfind laminatkøkkenet", og salget har ikke skuffet.
I kølvandet på krisen går et stigende antal købere efter enkle, sikre og holdbare køkkenløsninger. Derfor besluttede TMK for et par år siden at genintroducere laminat som materiale. Med maskinleverandøren Nicholaisen som samarbejdspartner investerede køkkenkoncernen 15 mio. kr. i ny teknologi, og de nye laminatkøkkener er en væsentlig årsag til, at TMK oplever vækst og stigende efterspørgsel.

- Projektet "Genopfind laminatkøkkenet" har været en stor succes for os med blandt andet lanceringen af Svane Y20-serien. Salget af vores moderne laminatkøkkener er eksploderet efterfølgende, siger direktør Ole Lund Andersen til bladet Træ- og Møbelindustri.

Det nye automatiserede anlæg er en skræddersyet løsning baseret på et Bürkle PUR anlæg, og TMK forventer at spare to-tre mandeår i forhold til det gamle produktionsanlæg. I tillæg er kapaciteten øget så markant, at det, der tidligere tog fem dage at producere, nu kan klares på en enkelt dag.

Produktionschef Henrik Dalgaard fortæller til Træ- og Møbelindustri, at man efter investeringen står med et state-of-the-art anlæg, der løfter TMK's produktion til et helt andet niveau.

- Vi har fået den ønskede fleksibilitet. I dag råder vi over et anlæg, der som noget helt nyt kan klare fullsize-plader på op til 5.600 mm. og køre dobbeltbredder på 1.240 mm. Samtidig kan anlægget lynhurtigt programmeres til at håndtere alle individuelle fronter i én ordre, helt ned til de mindste på 90x560 mm, siger Henrik Dalgaard.
Læs mere om: TMK
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093