23948sdkhjf

Rationel vil undervise tømrermestrene

Et nyt gratis dagskursus skal gøre landets tømrermestre klogere på energi, glas og lovkrav.
Vinduesproducenten Rationel tilbyder nu et kursus til landets tømrermestre, der får mulighed for at bruge en dag på at uddanne sig og blive klogere på vinduer og døre.

- Produkter og lovkrav ændrer sig hele tiden, og mange tømrermestre efterlyser mere faglig viden og dybere indsigt i ting som indeklima og energioptimering, forklarer rådgiver Thomas W. Hansen om baggrunden for det nye tiltag.

- De bliver jo spurgt til råds af deres kunder. Og skal man give konkrete tips til at spare på energien eller slippe for kuldenedfald, så er det altså rart at vide, hvad der er op og ned på en værdi som eksempelvis Eref, fortsætter han.

Kurset er helt bevidst planlagt til denne mindre travle periode for at give tømrermestrene en opdateret viden, når foråret igen tager fat og forhåbentligt sparker gang i byggeriet. Og det koster ikke andet end en dag ud af kalenderen, understreger Thomas W. Hansen.

Rationel udbyder kurser den 7. og 28. november samt 12. december – hver gang fra klokken 10 til 15. Der er et begrænset antal pladser, og tilmelding sker på vinduesproducentens hjemmeside efter først til mølle-princippet
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142