23948sdkhjf

77 udstillere klar til møbelmesse

I midten af november danner DGI-huset i Vejle rammen om den fjerde udgave af Møbelmessen.dk.
Om få uger er Møbelmessen.dk klar til at tage imod indkøbere fra hele Skandinavien for fjerde gang. Med en ny og senere termin – 14.-16. november – har messeledelsen i år sat endnu større fokus på at give udstillerne mulighed for at vise de nye modeller frem.

Arrangør Esben Veng-Christensen fortæller, at der siden sidste års messe er arbejdet hårdt på at udbrede kendskabet til messen i de øvrige skandinaviske lande, og det har båret frugt. Således har alle de vigtigste kæder og grupper fra både Norge og Sverige meldt deres ankomst til DGI-huset i Vejle.

- Trods de udfordringer, som møbelbranchen fortsat møder i det meste af Skandinavien, er forventningerne positive. Vi har samlet 77 udstillere, som alle ser frem til at møde kunderne under andre former end til daglig i butikkerne, siger Esben Veng-Christensen.

I bestræbelserne på at positionere Møbelmessen.dk som et mødested og en markedsplads for boligmøbelbranchen i Skandinavien har man i år valgt at indbyde til ’Møbeltræf’ efter den første messedag. Her får alle aktører mulighed for at netværke på kryds og tværs. Krydret med lidt underholdning og kåringen af den bedste stand på messen er håbet på den måde at styrke betydningen af messen.
Kommenter artiklen (2)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078